Βιταμίνη Ε: Εφαρμόστε μια κάψουλα βιταμίνης απευθείας πάνω στο δέρμα για αντιρυτιδική δράση

Η βιταμίνη Ε αποτελεί μια από τις σημαντικότερες βιταμίνες που εξασφαλίζει υγεία και ομορφιά, προμηθεύοντας τους ιστούς με φρέσκο οξυγόνο. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι την βιταμίνη πρέπει να την λαμβάνουμε από το στόμα. Ωστόσο, η βιταμίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εξωτερικά, ως φυσική κρέμα με θεαματικά αποτελέσματα σε μερικές εβδομάδες (τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες).

Πράγματι, δεκάδες γυναίκες σε όλον τον κόσμο, έχουν παρατηρήσει εμπειρικά ότι η εξωτερική εφαρμογή της βιταμίνης Ε, μειώνει τις ρυτίδες και τις ουλές, βελτιώνει το χρώμα του προσώπου, συσφίγγει, και κάνει το δέρμα να φαίνεται πιο φρέσκο και ξεκούραστο.


Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βιταμίνη Ε απευθείας πάνω στο δέρμα:

Η βιταμίνη Ε κυκλοφορεί συνήθως σε κάψουλες. Για να εφαρμόσετε τη βιταμίνη απευθείας πάνω στο δέρμα, τρυπήστε με μια καρφίτσα την κάψουλα και απλώστε σε καθαρό πρόσωπό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε από πάνω και την κανονική σας κρέμα.


Που μπορείτε να βρείτε βιταμίνη Ε:
Σε όλα τα φαρμακεία μπορείτε να βρείτε τη συγκεκριμένη βιταμίνη σε κάψουλες για λήψη από το στόμα. Το κόστος αγοράς είναι πολύ μικρό (περίπου 4 ευρώ το κουτί). Μια πολύ καλή μάρκα είναι η Eviol που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα φαρμακεία.

Πόσο συχνά απαιτείται  η εφαρμογή της βιταμίνης Ε στο δέρμα: 
Ιδανικά απλώστε μία κάψουμε βιταμίνης Ε στο δέρμα του προσώπου 2 φορές την ημέρα.

Τι αποτελέσματα θα έχει η βιταμίνη Ε στο δέρμα:
Η εφαρμογή βιταμίνης Ε απευθείας πάνω στο δέρμα μπορεί να κάνει το δέρμα σας να δείχνει πιο φρέσκο ακόμη και σε δύο ώρες. Περαιτέρω, μετά από τέσσερις εβδομάδες χρήσης θα δείτε τα πρώτα αποτελέσματα στη μείωση των ρυτίδων αλλά και των ουλών.Κάποιες γυναίκες αναφέρουν στα θετικά αποτελέσματα τη σύσφιξη του προσώπου αλλά και τη βελτίωση του χρώματός του δέρματος, αποκτώντας μια ρόδινη απόχρωση. 

Σχόλια